4 noiembrie este despre elevii rareseni, copii minunati care fac cinste Colegiului National Petru Rares prin performantele lor la invatatura. Asociatia Alumni a inteles ca implicandu-se in proiectele lor poate contribui la viitorul acestor copii talentati care ne arata ca numai prin acceptarea si promovarea adevaratelor valori putem creea generatii intregi de tineri romani, generatii puternice si deloc vulnerabile.

Despre Bal

Pe 4 Noiembrie am deschis portile Primului Bal al Excelentei unde 160 de oameni frumosi, inimosi, fara varsta, cu sperante si vise, au acceptat invitatia Asociatiei Alumni Colegiul National Petru Rares de a duce la bun sfarsit un plan ambitios: acela de a contribui la dezvoltarea generatiilor viitoare de rareseni talentati si ambitiosi prin infiintarea si sustinerea tuturor proiectelor cu scop cultural si educativ.

Lansare la apă: primul bal organizat de asociația absolvenților de la Colegiul Național Petru Rareș

Apropierea sfârșitului de an înseamnă și deschiderea sezonului de baluri, indiferent de felul, anvergura și tradiția lor. Cum Piatra Neamț este un oraș unde modestia și rațiunea au decedat de mult sub cotropirea unei îngâmfări sinistre, nu are de ce să mire că destule baluri au devenit teme de sinceră bășcălie. Când ajungi la secțiunea ocupată de caritate, de binefacere, tristețea te cuprinde pe dată. Organizatorii nu doar că resping experiența și reușitele altora, dar refuză și să se uite, așa, de curiozitate, peste gardul județului. Se vede treaba că îngâmfarea face casă bună cu prostia.

Articol integral pe Mesageruldeneamt.ro

Balul rareșiștilor sau ce înseamnă să-ți ții rangul

Îndoiala, rezervele sau ezitările nu-și mai au rostul. De sâmbătă, 4 noiembrie, încoace, istoria balurilor din Piatra Neamț se împarte în două: înainte și după Balul Excelenței organizat de Asociația Alumni Colegiul Național Petru Rareș. Așteptările nu au fost deloc exagerate. Standardul pentru asemenea manifestări a sărit suficient de sus pentru a-i îndemna pe toți să se gândească de 10 ori înainte de-a se trezi vorbind despre un bal la care colectezi fonduri. Sigur, n-a ieșit totul chiar perfect, însă a fost minunat.

Articol integral pe Mesageruldeneamt.ro

Sponsori

Multumim inca o data sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat in a crea un eveniment memorabil. Manifatture Neamt Dinamic 92 Distribution SC RIFIL SA BICO Industries Sunset Views

Parteneri

Multumim partenerilor nostri: Mouse Media Services, BSPrint, Rawissant, Lissa Mariage by Monalissa D., Lafor, S&B COMP SRL, Floraria Clematis si Cofetaria Magic Cake!!!