In perioada 11-23 septembrie 2017  Asociatia Alumni va organiza un curs de educatie non-formala in vederea constituirii unei echipe de tineri care sa  implice in activitati de tineret, sociale si de implicare civica,  cat si in programe de tip Erasmus, organizate de catre asociatie.

Module  propuse: dezvoltare personala, deprinderi si abilitati; comunicare in echipa si in exteriorul organizatiei; munca in echipa (metoda Lego); talkative English; public speaking; organizare evenimente; construirea si derularea unui proiect (metoda Lego).

Conditii de inscriere: 

– elev sau absolvent al Colegiului Petru Rares, cu varste intre 16-24 ani

– dupa finalizarea cursului, sa se implice activ si sa aloce un numar de ore zilnic/saptamanal in activitatile pentru care a urmat cursul

– sa parcurga, inainte de curs, un modul de training on-line „Lucrator de tineret” (gratuit)

Training-ul va dura 10 zile, cu un program zilnic de patru ore (16.00-20.00) luni-vineri.

Cursul este gratuit (se va solicita participantilor doar o suma de 50 lei, bani pentru pauze) si va fi sustinut de catre traineri, voluntari ai asociatiei.

 

Inscrierile se pot face pana in data de 31 septembrie orele 16.00 la telefon 0761348772 iar interviurile pentru selectia participantilor vor avea loc in data de 4 septembrie 2017 incepand cu ora 16 la sediul AFAL EXPERT (blocul Euroconfort, etaj 1).